Комерцијално земјиште

Цена: 100 мкд / 1
Локација: Прилеп - Прилеп
Тип на оглас: Се продава
Адреса: поводеници,_7500,_прилеп

Се продава атрактивно земјиште односно плац со површина од 8015 метри квадратни на патот за Мермерниот Комбинат во Прилеп. Плацот има пристап до асфалтен пат, вода и струја. Погоден е за секаков вид на индустриска или комерцијална дејност. Исто така, покрај цената за продавање, постои можност и за можен договор или заедничко партнерство околу реализација на заеднички проекти или инвестиции.

Информации за огласувачот

Бранко Димески
075 274234