Комерцијално земјиште

Цена: 100 мкд / 1
Локација: Прилеп - Прилеп
Тип на оглас: Се продава
Адреса: пелагонија_23,_7500,_прилеп,_република_северна_македонија

Се продава атрактивна локација за изградба на станови или резиденцијални објекти (апартмани, хотели или приватни старски домови итн.). Локацијата е со два влезови:

- Преден влез 12.2 метри;
- Заден влез 14.8 метри.

Површината на основата е 3710 квадратни метри. Главни еркери по должината на основата со максимална должина од 720 метри. Плацот е лоциран на оддалеченост од 800-900 метри од центарот на Прилеп. Се наоѓа во градска зона која постојано се гради и инфраструктурно се развива односно уредува.

Исто така, заинтересирани сме и за заедничко партнерство односно инвестиции во проект или проекти на горенаведената локација во градот.

Информации за огласувачот

Бранко Димески
075274234