оранжерии и пластеници

Цена: 1,054 мкд / 17
Локација: Гевгелија - Гевгелија

Заедно со холандски, германски, француски компании,
Ние се занимаваме со трговија и инсталација на оранжерии и пластеници во регионот на Балканот од 1988 година, соодветно, би сакал да ви ги претставам понудите за оранжерии и пластеници и други програми.

Сосема нови пластеници во Венло: тие се високо климатски со висина до 5-6 метри од типот VENLO во неколку верзии кои целосно ги исполнуваат денешните технолошки, енергетски и производни услови.

РАЗОБЕЛЕНИ: но комплетно реновирани: оранжерии од типот Венло исто така во исклучително богата понуда од најразличен дизајн. Овие оранжерии се целосно санирани по расклопување! се заменуваат со НОВИ завртки, заптивки, странични плочи, делови од системот за отворање (вентуси), нови влезни врати, нови заптивки за корпи и странични страни. МНОГУ НИСКА ЦЕНА! само 17,57 € / месец што работи во Холандија

- оранжерии од фолија - високи климатски модерни и класични оранжерии од фолија ,
- комплет опрема за покривање со два слоја фолија на надувување
- опрема за систем за внатрешно греење многу добри цени, систем за наводнување и засенчување итн.

Сите информации на
Е-пошта: ........................ aster1224@gmail.com
или
на телефон: ................... 00 381 (0) 69 321 3 321

Информации за огласувачот

Remete Rudolf