Преинсталација на десктоп, лаптоп компјутери...

Цена: 300 мкд / 4
Локација: Кисела Вода - Скопје

Ефикасно и безбедно чистење од вируси и преинсталација ( windows xp, vista, 7, 8.1, 10, android) на вашите десктоп и лаптоп компјутери, како и таблети и смартфони.
Доаѓам на повик.

Информации за огласувачот

Гоце
078299420