Се продава MacBook Air i5 4GB RAM со графичка 1.5GB RAM

Цена: 31,000 мкд / 500
Локација: Центар - Скопје
Бренд: Apple
Модел: macbook-air
Рам меморија: 4gb
Големина на екран: 14

MacBook Air
Процесор: i5
Меморија: 4GB RAM
Графичка: 1.5GB RAM
Нова батерија

Информации за огласувачот

Сашо
076956956