Се продава стан во градба од 57 м2 во Аеродром

Цена: 68,200 мкд / 1,100
Локација: Аеродром - Скопје
Тип на оглас: Се продава
Опременост: Празен
Паркинг: Гаража
Балкони: 1
Соби: 2
Квадратура: 57
Опрема: Реновиран, Лифт, Подрум, Клима, Инвертер, Камин, ТВ, Шпорет, Фрижидер, Дуплекс

Се продава стан во градба од 57 м2 во Аеродром кај новата железничка станица, во зграда ПР+4+ПОТ со еден влез. Вкупно 38 стана, паркинг простории на две нивоа и подрумски простории.

Се гради според европски стандарди, висока А енергетска ефикасност. Становите ќе бидат со висок квалитет, модерен дизајн, во мирен дел од централната зона на градот.

Становие ќе бидат готови до крајот на 2019 година. За објектот има извадено и лист за предприбележување со кои може да се земе станбен кредит во било која банка.

Информации за огласувачот

Милениум Ком
075278789