Стан во Ѓорче 35 квадрати

Цена: 40,000 мкд / 645
Локација: Ѓорче Петров - Скопје

Продавам стан во Ѓорче 35 квадрати плус 4 квадрати подрум близу стадионот.
Станот има една спална. Цена 40 000 евра.
Тел. 078 934 448

Информации за огласувачот

Goran
078934448