Стан во Топанско Поле

Цена: 60,000 мкд / 967
Локација: Чаир - Скопје

Се продава торсебен стан во Топанско Поле од 66м2 со одличен распоред. Станот има две спални соби, дневна, кујна со трепезарија, остава и бања.

Информации за огласувачот

Тео
+38976444340