Tarot karti - Тарот карти

Цена: 670 мкд / 10
Локација: Центар - Скопје

Се продаваат нови Тарот карти за претскажување со скрипта на српски за 670 ден.

Можност за праќање по брза пошта низ цела Македонија!

https://www.facebook.com/sk.tarot/

Информации за огласувачот

Тарот